14 oktober 2011

Tittut!

Enligt uppgift händer det ibland att Noomi försvinner både på förskolan och hemma.
 Men som tur är hittar hon fram ganska snart igen.
Det här med heldressar trodde jag att jag skulle smita ifrån. Men så en kväll började de två stora önska varsin. Detta var bara någon dag innan öppet hus på stoff och stil så barnen (alla tre då förstås) skickade med önskningar på heldresstyger. Noomi var väldigt bestämd med att hennes skulle vara rosa. Jag hade tänkt mig sweatshirttyger till alla tre barnen men när vi (jag och Ester) stod vid den hyllan i affären var rullen med mörkrosa sweatshirt slut. Jag valde att köpa velour istället för att vänta några veckor. Kan tänka mig vilket ramaskri det blivit om jag inte haft med tyg hem till Noomi men till de båda andra.
I luvan och i fickorna finns ett limemönstrat tyg, på framstycket gjorde jag en NOOMI-applikation och dressen stängs med en vit dragkedja.
På bakstycket finns det ballonger. En av dem med bokstaven N. Noomi är nöjd och använder den stolt på förskolan. Det är roligt att ha något som tom de andra barnens mammor vill ha! Fast vi har konstaterat att ingen mamma heter Noomi så det går ju inte!

Den rosa velouren, det limemönstrade tyget, muddtyget och dragkedjan är från stoff och stil. Övriga tyger till applikationer fanns i tyghyllan.

En klar, två kvar. Det är väl bara att sätta fart antar jag.
Rebecka

2 kommentarer:

  1. Wow. Jag har hittills inte gillat någon sån, men Noomis i skön velour gillar jag väldigt mycket!!

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag har inte heller varit intresserad tidigare. Är inte så mycket för att gå runt i myskläder själv så jag har väl inte tänkt på barnen:-)

    SvaraRadera