31 mars 2012

Nu är det vår!

Det har visst varit lite bloggtorka här ett tag men det finns lite hopp om att jag nog kan skriva lite flitigare i fortsättningen. Det har varit en tid full av mycket jobb så även om jag sytt lite grann har jag inte orkat blogga.
Våren är på ingång. Det är ljusare ute och nu börjar tiden med en massa "icke-hela-veckor" (några röda dagar här och där) så nu borde jag ha tid för både sömnad och bloggande.
Så här långt har Magnoliaknopparna kommit idag den 31 mars!
Påskliljorna blommar för fullt -lagom till påsk.
Barnen har fri tillgång till tygerna som ligger i två rätt stora plastbackar inne i syrummet. Häromdagen var Ester (9år) där och plockade. Hon smusslade upp tyg på rummet och lånade tygsax, nål och tråd. Efter några dagar frågade hon efter "ull" och sedan ville hon gärna ha några knappar. Lillasyster (5år) var den som oftast kom med nålen och en bit tråd för att få hjälp med trädningen. Det visade sig att resultatet skulle bli lillasysters och nu bor den i hennes säng.
Nallen är ungefär 40 cm hög
Ansiktet
Fotograf är sömmerskan själv. Visst är det kul när barnen kan skapa helt utifrån egna idéer!

1 kommentar:

  1. Visst är våren verkligen på gång nu trots lite bakslag....Ser precis som du fram emot korta veckor och mer tid till mina hobbies!!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera