2 september 2013

Att göra klart!

För några år sedan bytte jag upp mig från liten sygarderob till ett betydligt större syrum. Det finns bilder här om du vill se. När man tittar in i rummet ser man massor av tyger och annat sömnadsrelaterat. Många skulle nog säga att det finns allt därinne. Det är inte sant. Ofta är det något som saknas och ibland finns det fler halvklara projekt på bordet än det egentligen finns plats för. Eftersom jag inte kan köra iväg för att handla precis i samma stund som grejerna saknas finns det inte många alternativ och jag brukar ta tag i något annat som förhoppningsvis kan bli färdigt. Ibland växer högarna med halvklart till berg och det kan vara svårt att samla energi för att färdigställa om det gått för lång tid.

Av fyra tänkta pizzaväskor blev endast en klar. Två saknade endast kardborrband och den sista behövde både foder, kardborrband och handtag. En landade i lådan med färdiga pizzaväskor och de andra på tillklippningsbordet i väntan på det som saknades.
Jag skickade en detaljerad lista med en tjänstvillig person och någon dag senare levererades en påse med grejer. Fördelen med detta shoppingsätt är att det inte blir dyrare än planerat. Nackdelen är att det inte går att mysa runt bland tyger och tillbehör och inte heller spontanshoppa.

I påsen fanns bland annat kardborrband och två pizzaväskor kunde flytta från tillklippningsbordet via symaskinerna till lådan med färdiga pizzaväskor.

Den sista väskan är så långt ifrån färdig att det krävs rätt mycket mer energi för att färdigställa den. Den får helt enkelt vänta på klippbordet till mitt nästa "ryck". De tre färdiga väskorna ska in i webshopen så snart jag hinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar