16 april 2012

Blompåse

Min svärmor fyller år en gång om året precis som alla andra. Det råkar vara i början av april vilket gör att hennes födelsedagspresent inte kommer användas ännu på ett halvår. Trist, men att flytta födelsedagar är inte min specialsysselsättning så det är bara att gilla läget.
Idén kommer från svärmor själv. Hon är duktig på att ta hand om blommor och köper en del både till sig själv och andra. Under den kalla årstiden är det lätt att blommorna fryser när man cyklar hem med dem och därför önskade hon en isolerad kasse. Kassen skulle vara lagom stor för en pappersblompåse som man då kan ställa inuti.
Själva sömnaden liknar pizzaväsksömnaden och båda de här väsksorterna är isolerade med alu-mellanlägg. På tal om pizzaväskor så sjunker lagret väldigt snabbt. Jag som tyckte att jag hade en rätt stor hög här hemma för inte så länge sedan inser att jag behöver sy en ny laddning. Det är ju inte något tråkigt förstås utan tvärtom väldigt skoj.

På tal om vår och blommor. Igår var hela familjen iväg till Skrylle för att de stora barnen och pappan skulle jogga en bit. Jag önskar att jag hade haft med kameran. Det svämmade över av vitsippor under träden. Så vackert!
Rebecka

1 kommentar: