23 februari 2011

Lila manchester

Jag har redan visat Noomis klänning i det här inlägget. Nu har jag äntligen sytt en tröja att ha under och Noomi har provat och godkänt plaggen. Klänningen har hon i och för sig ofta tagit fram och visat för både intresserade och ointresserade så den godkände hon nog för länge sedan.
 Hon spexade väldigt under fotosessionen. Det var många grimaser och konstiga miner. 

I nacken sitter en lapp som jag fått av en god vän som besökte Japan. Instruktionerna är svåra att förstå men jag lyckades stryka fast den i alla fall. Sedan sydde jag fast den för hand med några stygn utifall att det inte håller i tvätten (Japanska är svårt!)
När största flickan såg Noomis klänning ville hon också ha något i de tygerna. En kjol beställdes och här är den. Färgerna på tygerna stämmer bättre på bilden ovan.
Från början var ju tygerna tänkta att bli en kjol till mig så det är kul att det blev en kjol till slut i alla fall. Som vanligt har jag knapphålsresår i midjan till min smalis.
Tygerna kommer allihop från stoff och stil och det lilla märket kommer alltså från Japan. Till sist måste jag visa en helbild på Noomi i klänningen när hon poserar tillsammans med en jätteorkidé som vi har här hemma. Noomi är ca 106cm lång så blomman är väl närmare en meter hög!


3 kommentarer: