23 maj 2011

Marknad

Den här högen av 17 färdigsydda plagg finns just nu på mitt syrum. De är inte fotograferade och inte heller prismärkta. Bredvid den här högen finns en hög med färdigklippta plagg som "bara" ska sys ihop och i närheten finns det mer tyg som borde bli omvandlat till något annat så snabbt som möjligt. Det är intensiv sömnad som gäller för snart är det dags för marknad*2.

På lördag den 28 maj finns Axklo textil på torpardagen i Teckomatorp (kl 12-18) och på söndag den 29 maj på Mölledagen kultur i Åkarp (kl 11-16). 
Förra årets marknad i Teckomatorp regnade bort ordentligt men jag hoppas att vädret blir bättre i år.
Bilden ovan är från förra året och det var tur att jag hade tält. Jag minns att jag fick lägga allting på tork när vi kom hem för att det var så fuktigt. Det vill jag inte behöva i år! Det fina vädret hoppas jag följer med även på söndag. Då är det första gången jag ställer ut i Åkarp.

I veckan hoppas jag kunna fotografera alla färdiga plagg och kanske tom hinna blogga om några av dem men överst på listan "att göra"  står det SY! 

Rebecka

3 kommentarer:

 1. Lycka till! då ses vi på söndag i Åkarp...

  SvaraRadera
 2. Jag vill också vara med...!

  /syrran

  SvaraRadera
 3. Vi ses på söndag Lisbeth.

  Syster min, det kommer fler marknader...kanske kan någon av dem passa i tid. Den här gången får någon annan "chansen" (=stå ut).

  SvaraRadera