5 maj 2011

Härliga ungar!

Ibland räcker inte mina egna barn till som testare för kläderna jag syr. Då är det bra att ha några syskonbarn i varierande storlek. Eftersom jag bara har flickor själv får pojkkusinernas mammor berätta vad killar tycker är viktigt och jag testar gärna olika färgglada tyger på både pojk- och flickkusiner.

Jag brukar också säga att jag har några levande skyltdockor på andra håll i Sverige och med jämna mellanrum skickar jag paket till dem så att de kan göra reklam för mosters kläder (ännu är jag inte faster).

Storebror älskar att snickra. Han har egna snickarbyxor som åker på så fort pappas är på. Han deltar gärna så mycket han kan vid alla slags byggarbeten. Vad passar då bättre än Znoks verktyg. Tyget finns i två färgställningar men jag valde att bara köpa det turkosa när jag besökte symässan.
Lillebror är inte lika snickargalen (än) men han gillar djur i alla dess former. Han fick en t-shirt i tyget ocean. Detta tyget är också inhandlat från Znoksyfestivalen. Båda tygerna är för övrigt designade av Johanna Ahlard.

Någon vecka efter att jag skickat paketet ramlade det in snygga livebilder i mailboxen med löfte om att få visa dem här på bloggen. Visst är grabbarna fina!?

Lillebror är för övrigt en ivrare för att alla ska få reda på att det är mosters kläder han har på sig. "Min Becka sytt den" är en stående fras oavsett om det rör sig om oceantröjan, fordonmössan eller något annat som kommer från mina maskiner.
Rebecka

2 kommentarer:

  1. så roligt när ens saker uppskattas, och att de sen även gör reklam för dem är ännu bättre..

    SvaraRadera
  2. TACK!
    /Glada barn, och tacksam och glad mamma som försöker hålla koll på de levande skyltdockorna.

    SvaraRadera