23 april 2011

Marknad

Dagens marknad är slut och jag är likaså. Det är verkligen jätteroligt att stå på marknad men oj vad trött man blir. Idag var det soligt hela dagen och jag är lite rödare i nacken nu ikväll än vad jag var i morse. Det var gott om folk som gick förbi vår lilla marknadsgata och jag har pratat med människor som pratade svenska, danska, engelska, tyska och franska (kanske något mer språk). Jag använde mig bara av svenska och engelska (och några ord på franska) men det var roligt att lyssna till de olika språken.

När vi lagom hade plockat färdigt och hela tältet var fint insåg jag att mina vanliga glasögon låg kvar i bilen som kört därifrån. Så småningom kom de tillsammans med mina stora flickor men på bilderna nedan använder jag fortfarande mina skumma (slipade) solglasögon.

Tyvärr var jag inte riktigt beredd på att jag blev fotograferad men det här var de enda bilderna vi (syrran) tog.

Nu behöver jag några dagar för att inventera lagret, plocka iordning i alla väskor och kartonger och pusta ut innan jag ger mig på nästa syomgång. Fast om jag känner mig rätt är nog maskinerna igång redan innan påsken är helt slut.

Till sist vill jag säga tack till alla som kom förbi, tittade och/eller handlade. Tack till maken som släpade tunga stenar (för att tält och bord inte skulle blåsa bort/sönder) och sist men inte minst tack syrran för att du var med.

Hoppas ni får en bra avslutning på påsken!
Rebecka

4 kommentarer:

 1. Det var trevligt att hälsa på er och hoppas du fick mycket sålt av dina fina kläder...

  SvaraRadera
 2. Tack själv, för att jag fick vara med!
  Jag njöt hela påsken av ditt sällskap.
  Stor KRAM, älskade storsyster.

  SvaraRadera
 3. Lisbeth!
  Kul att du kom förbi och mot slutet av dagen var det betydligt mindre kvar på stängerna. Fick ner alla kläder i två resväskor när vi skulle därifrån (de kom i tre stycken).
  Rebecka

  SvaraRadera
 4. Jätteroligt att det gick så bra med försäljningen för dig...

  SvaraRadera